KFC Vrasene - KSK Kieldrecht 2-0

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter toegevoegd aan haar conto. Het won de derby tegen KSK Kieldrecht met 2-0.

Het was Vrasene dat in de eerste helft het initiatief nam, voor een eerste kans was het wel wachten tot de 19’. Nadat de bal in de voeten van Vereecken viel knalde die de bal van dichtbij over doel. In de 26’ was het wel raak voor Vrasene. Laacheri kapte zich mooi vrij binnen de zestien, waarna hij de bal knap in de verste hoek trapte (1-0). Langs de overkant zorgde Van Esbroeck in de 28’ voor gevaar, maar zijn kopbal van dichtbij ging naast doel. Het was Vrasene dat de score echter kon verdubbelen in de 35’. Laacheri bezorgde de bal voor doel, waarna Cheikh de bal in de herkansing tegen de touwen kon werken (2-0). In de 38’ moest Franckaert zich reppen nadat Van Guyse een laag schot kon verlengen, maar hij stond op de juiste plaats om de aansluitingstreffer te verhinderen.

De tweede helft was een maat voor niets, de bezoekers leken niet meer bij machte om de drie punten in gevaar te brengen, Vrasene op zijn beurt liet zijn kansen op de tegenaanval onbenut. De beste kans was voor Laacheri in de 58’, maar zijn vrije trap werd vanonder de lat geduwd door doelman De Witte.
Door het gelijkspel van eerste achtervolger SK Grembergen loopt Vrasene uit tot 12 punten, met nog 15 te verdienen in totaliteit…
Volgend weekend trekken we naar Heikan Zele, en noteer ook zeker de volgende thuiswedstrijd in uw agenda op zaterdag 6 april, want na de wedstrijd tegen KFCH Sinaai zorgen de Molteni's voor de nodige ambiance. Supporters op post !

Doelpunten : 28’ Laacheri (1-0), 35’ Cheikh (2-0)