KFC Vrasene - White Boys 5-2

KFC Vrasene heeft dit weekend in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen een ruime 5-2 overwinning geboekt tegen White Boys. Laacheri liet zijn hattrick liggen voor Steenssens, die er op zijn beurt een maakte.

In de eerste helft viel er weinig te beleven, het leek een typische eindeseizoenswedstrijd te worden. Het eerste gevaar was voor het Vrasense doel wanneer Konrad in de 2’ de bal tegen het eigen doelkader werkte. Ook de daaropvolgende rebound ging er niet in. Langs de overkant haalde De Roover in de 4’ van ver uit met een hoge bal, maar de bal strandde op de dwarsligger. Doelpunten werden er in de eerste helft echter niet gemaakt, voor alle 7 treffers was het wachten tot in de tweede helft.

Al vroeg in tweede helft was het wel prijs voor Vrasene. In de 54’ bezorgde de ingevallen Arne Maes de bal tot bij Laacheri, die de 1-0 in doel kon leggen. In de 66’ was het opnieuw raak voor Laacheri. Cheikh trapte de bal in eerste instantie op doelman Van Daele, maar Laacheri stond klaar om de 2-0 tegen de touwen te trappen. In de 67’ ging de bal op de stip voor Vrasene maar waar normaal Laacheri zijn derde van de middag kon scoren, gaf hij de bal aan jongster Tuur Steenssens. Steenssens speelde een uitstekend seizoen bij de beloftenploeg, maar bij het eerste elftal stonden nog geen doelpunten op zijn conto. Steenssens twijfelde niet vanop de stip en trapte zijn eerste van het seizoen tegen de touwen (3-0). Langs de overkant zorgde Trogh in de 71’ voor de 3-1 nadat hij de bal van dichtbij in doel kon koppen. In de 76’ zette Vrasene een snelle tegenaanval op poten. Cheikh bezorgde de bal tot bij Steenssens die zijn tweede van de middag tegen de touwen trapte (4-1). 5’ voor tijd zorgde Nicque voor de 4-2 nadat hij doelman Franckaert had omspeeld. Het laatste wapenfeit was echter opnieuw voor Vrasene in de slotminuut. Doelman Van Daele kon een listig balletje van Cheikh uit de verste hoek duwen, maar Steenssens was goed gevolgd om zijn hattrick af te ronden (5-2).
Volgend weekend speelt Vrasene zijn laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van SK Sint-Niklaas. Supporters op post !

Doelpunten : 54’ Laacheri (1-0), 66’ Laacheri (2-0), 68’ Steenssens (3-0), 71’ Trogh (3-1), 76’ Steenssens (4-1), 85’ Nicque (4-2), 90’ Steenssens (5-2)