Inschrijvingen 2019-2020

Leeuwen,

Het seizoen loopt op zijn einde maar achter de schermen wordt er heel hard doorgewerkt ter voorbereiding van het komende seizoen. Zoals traditioneel zullen ook dit jaar de inschrijvingsdagen gepland staan in de maand mei. Meer bepaald op woensdag 8/05 en 22/05 dit steeds vanaf 18h30. Aangezien er voor volgend seizoen gekozen is voor de lijn competition 2.0 van het merk Jako is er dit jaar een verplichte afname van kledij. Let op dit brengt met zich mee dat er enige wachttijd zou kunnen ontstaan op de inschrijvingen. Wij vragen daarom vriendelijk om zeker en vast het inlichtingenblad DUIDELIJK EN CORRECT ingevuld mee te brengen en zich zoveel mogelijk aan de voorgesteld uren te houden. In bijlage vinden jullie alle info mbt het lidgeld, de kledijlijn, het verloop van de inschrijvingsavonden. Nieuw dit jaar is dat er ook een betaalterminal aanwezig zal zijn zodat er met bankcontact betaald kan worden, uiteraard zijn Cash en op voorhand overschrijven ook mogelijk (breng zeker een bewijs mee).
Indien een speler toch nog zou beslissen om volgend jaar de kleuren van KFC Vrasene niet meer wenst te vertegenwoordigen horen wij dit graag zo snel mogelijk.

Namens jeugdwerking KFC Vrasene Wesley Schelfhaut

Waarschuwing 'talentdagen Vlaanderen 2019'

Voetbal Vlaanderen waarschuwt voor initiatief 'talentdagen Vlaanderen 2019' :

"Clubs, ouders en jeugdspelers worden benaderd om in april deel te nemen aan “Talentendagen Vlaanderen 2019”. Wij benadrukken dat deze organisatie niets met Voetbal Vlaanderen te maken heeft, en dat de betrokken persoon G.L. volledig los staat en werkt van onze federatie.

De vermeende doelstelling van deze Talentendagen staat ook haaks op onze opleidingsvisie en filosofie. Rondvraag leert ons dat de vernoemde voetbalclubs niet op de hoogte zijn van deze organisatie.

Wij twijfelen zeer sterk aan de betrouwbaarheid van dit initiatief.

De officiële en gratis talentdetectiedagen van Voetbal Vlaanderen worden georganiseerd binnen de Provinciale Jeugdopleiding (PJO). Alle info daarover kan je terugvinden via deze pagina: https://www.voetbalvlaanderen.be/projecten/talentdetectie.

We willen er nadrukkelijk op wijzen dat er vanuit de federatie nooit geld gevraagd wordt voor deze diensten.

Gelieve vanuit de club deze boodschap bekend te maken naar spelers en ouders.

Twijfelt u aan bepaalde berichten of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt in de provincie:

Afgelasting 24/01 - 27/01

Het Provinciaal Comité heeft beslist om alle wedstrijden voor jeugd, reserven en G-voetbal, in de periode van 24 tot en met 27 januari uit te stellen.

Sportkamp 2019

Van Vrijdag 26 tem 28 Juli 2019 organiseert KFC Vrasene Jeugd haar 19de voetbal/sportkamp in het Bloso Center in Herentals Netepark.

In bijlage vinden jullie alle algemene info hierover en hoe in te schrijven.

Wees er snel bij want VOL = VOL! Mis het niet!

Gezocht : jeugdtrainers / spelers

K.F.C. Vrasene zoekt dringend 2 jeugdtrainers onder-/middenbouw.
Kandidatuur doorgeven aan Koen Vanwynsberghe via 0478/210602 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We nemen dan contact op.

Er is tevens nog plaats voor enkele spelers U16 – U17.
In het bijzonder zoeken we naar een extra keeper U16 – U17.

Alle jeugdkalenders op

>>> Weekkalender <<<