Welkom bij KFC Vrasene

Stoofvlees/vol-au-vent met frietjes

Op zaterdag 9 november nodigt KFC Vrasene Jeugd u uit voor friet met stoofvlees of vol-au-vent, gevolgd door de wedstrijd KFC Vrasene - KFCH Sinaai. Het inschrijvingsformulier kan u terugvinden in de bijlage.

Attachments:
Download this file (Stoofvleesfriet_Inschrijving.pdf)Stoofvleesfriet_Inschrijving.pdf[ ]204 kB

Gezocht : Trainer U21

KFC Vrasene is dringend op zoek naar een trainer voor de U21-ploeg. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Patrick De Rop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ploegfoto 2019-2020

Jeugdvoorstelling met etentje

Leeuwen,

We zijn begonnen! Alle teams zijn afgelopen weekend gestart met hun eerste competitiewedstrijden en we mochten al enkele mooie dingen bewonderen op onze terreinen.

Zoals elk jaar zijn er uiteraard enkele vertrekkers maar vooral ook vele nieuwkomers. Ik wil jullie namens KFC Vrasene Jeugd alvast hartelijk welkom heten binnen onze club.

Daarom achten we het ook tijd dat we ook dit jaar weer onze jeugdteams (U6 tem beloften) voor stellen aan het grote publiek. Traditioneel is het uiteraard mogelijk om vooraf aan te schuiven voor een lekker etentje. Eten kan vanaf 17h30.

In bijlage vinden jullie het inschrijvingsformulier voor onze jeugdvoorstelling op zaterdag 21 September. We hebben onderstaande menu vastgelegd voor onze jeugdvoorstelling:

• Biefstuk met Krielaardappeltjes en groenten buffet, voor de kids is er een BBQ worst voorzien.
  • Tijdens de rust volgt dan nog een verrassing dessert voor alle eters.

Vlak voor de start van de wedstrijd zullen rond omstreeks 18h30 alle spelers individueel worden voorgesteld. Nadien volgt er een grote clubfoto om nadien een nieuwe banner op het Frame te installeren om de bezoekers welkom te heten. De spelers die niet komen eten maar wel op de foto wensen te gaan worden ook om 18h30 aan de achterkant van de tribune verwacht. Verdere info en afspraken volgen nog later.

Inschrijven voor het etentje kan tot 19/09.

We geven ook graag mee dat de opbrengst van deze evenementen zullen worden gebruikt voor de verdere uitbouw van onze jeugdwerking. Het ideale voorbeeld hiervan is de recente aankoop van 5 nieuwe duiveltjesdoelen en de 6 kleine doeltjes zodat onze jeugdteams weer optimaal kunnen trainen! Ik hoop jullie talrijk te mogen ontvangen die avond!

Namens jeugdwerking KFC Vrasene

Wesley Schelfhaut
Jeugdvoorzitter KFC Vrasene

Hofman Cup : Bus naar KFCO Burst - KFC Vrasene

Voor de wedstrijd KFC Olympia Burst – KFC Vrasene van 25/08/2019 in het kader van de Hofman Sport Cup, legt de club een bus in. Supporters kunnen ook mee voor de prijs van € 5,00/pp. Vermits de plaatsen beperkt zijn, dient er wel gereserveerd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wees er dus snel bij want vol is vol.

Samenkomst in café ’t Sportlokaal om 12.00u. Aanvang van de wedstrijd is 15.00u.

Allen op post !

Zaterdag 14 december 2019 om 19:30