BOVL : JV Kruibeke - KFC Vrasene 1-0 (5-4)

KFC Vrasene heeft zijn derde wedstrijd in de Beker van Oost-Vlaanderen tegen JV Kruibeke met het kleinste verschil verloren. Vrasene was de betere ploeg in de eerste helft maar kon de score niet openen. In de tweede helft kwam Kruibeke opzetten maar kon het enkel scoren via strafschop.

De eerste kans kwam er op het kwartier maar de poging van Hendrickx werd gered na samenspel met Vergauwen. Een schot van Praet ging naast doel en een aflegger van Vergauwen werd door Hendrickx op de vuisten van doelman Van Goethem geknald. Langs de overkant verscheen Smolders voor doel maar doelman Bettens bracht redding met de voeten.

De thuisploeg kwam in de tweede helft frisser uit de kleedkamers en kreeg enkele uitgelezen kansen via Pieters en Smolders. In de 47' kreeg Kruibeke een strafschop welke werd omgezet door Van De Manacker. Smolders verscheen tot twee keer toe alleen voor doel maar kon niet afwerken. Langs de overkant belandde een kopbal van Buys over doel. In het laatste kwartier mocht ook Pieters nog tweemaal zijn kans wagen, maar doelman Bettens speelde een prima wedstrijd.

Doelpunten: 47' Van De Manacker (1-0 pen.)

Strafschoppen: 5-4

Opstelling JV Kruibeke: Van Goethem, Van Koevorden, Noeninckx, De Bondt (71' Meyntjens), Van Hoyweghen (60' Salembier), Penneman, Haxhiaj (60' Van Vlierberghe), Van De Manacker (79' Rensing), Smolders, Pieters, Suy

Opstelling KFC Vrasene: Bettens, Joris (71' De Paep), Van De Vyver (58' Heyninck), De Breucker, Van Puyvelde (67' Trogh), Praet, Vergauwen, Buys, De Waele (11' Verbeke), Hendrickx, Keymolen

Uitgesteld