Vriendschappelijk : KFC Vrasene - Leest 1-1

De oefenwedstrijd tegen Leest is geëindigd op een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen al na 5' op voorsprong toen Van Mullem een hoekschop vrij mocht binnenkoppen. Na 18' hingen de bordjes alweer gelijk wanneer Vergauwen een vrije trap rechtstreeks in doel trapte. Vrasene kreeg net voor de rust nog een strafschop na handspel, maar Verbeke koos de verkeerde hoek.

In de tweede helft kreeg Vrasene de beste kansen maar een doelpunt viel er niet meer. Praet nam de bal van dichtbij op de slof maar die ging niet binnen het kader. Langs de overkant had Rucquoi een prima actie in huis maar zijn poging belandde langs de verkeerde kant van de paal. In de laatste minuten van de wedstrijd werd een aflegger van Keymolen naast doel gewerkt door Buys, en verlengde Hendrickx een vrije trap van Keymolen tegen de lat.

Doelpunten: 5' Van Mullem 0-1), 18' Vergauwen (1-1)

Zaterdag 7 augustus 2021 om 19:30
Vriendschappelijk