BOVL : KFC Vrasene - Svelta Melsele 0-4 (5-4)

KFC Vrasene heeft zijn laatste voorbereidingswedstrijd met 0-4 verloren tegen Svelta Melsele. De eerste helft ging gelijk op maar in de tweede helft maakte een efficiƫnt Melsele het verschil.

Voor een eerste kans was het wachten tot de 19'. Vervaet werd op doel gestuurd door De Maeyer maar zijn poging strandde op de paal. Ook Franssens kon zich in de 39' doorzetten maar hij werd goed afgehouden door Praet. Het openingsdoelpunt viel kort voor de rust wanneer de doorgebroken Vervaet de bal voorbij Bettens in doel legde (0-1).

In de tweede helft kwamen de bezoekers frisser uit de kleedkamers maar toch was de eerste grote kans voor Vrasene. El Mahri mocht alleen op doel afgaan maar doelman Somers bracht redding. Het doelpunt viel langs de overkant nadat Van Den Nieuwenbriel de bal vrij in doel kon leggen (0-2). Melsele voetbalde efficiƫnt verder en diepte de score nog verder uit via Vervaet (0-3) en Duyols (0-4).

Volgend weekend starten we het nieuwe seizoen op het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post !

Doelpunten: 41' Vervaet (0-1), 66' Van Den Nieuwenbriel (0-2), 73' Vervaet (0-3), 84' Duyols (0-4)

Strafschoppen: 5-4

Opstelling KFC Vrasene: Bettens, Joris, Van De Vyver, De Breucker (80' Buys), Van Puyvelde, Praet, Verbeke (65' Vergauwen), Heyrman, El Mahri (76' Trogh), Hendrickx, Keymolen

Opstelling Melsele: Somers, Liessens (70' Van Haecht), Van Goethem, Lambrecht, Franssens, De Maeyer, Vinck (60' Van Den Nieuwenbriel), De Moor, Vervaet (85' Duyols), Erkoc, Cathoir (87' Marien)