AFGELAST : Jeugdtornooi

Voetbalvrienden,

De huidige situatie rondom het gekende Coronavirus heeft de jeugdwerking van KFC Vrasene met pijn in het hart doen beslissen om zijn 25e editie van het jeugdtornooi af te lassen. Het was geen eenvoudige beslissing maar in het kader van ieders gezondheid wel de enige juiste volgens ons.

We bekijken momenteel de opties om dit te verplaatsen naar een later tijdstip in 2020 (Vermoedelijk Augustus)
We wensen alle ingeschreven clubs reeds te bedanken voor hun enthousiasme!

Alle ingeschreven clubs worden eerstdaags op de hoogte gebracht van deze beslissing per mail.

We hopen jullie allen snel terug te zien 💛🖤

Verder Stay Save en Blijf In Uw Kot!

Jeugdwerking KFC Vrasene

*********