Stand van zake jeugdwerking

Na twee inschrijvingsavonden voor onze jeugdwerking 2019-2020 zitten bijna alle jeugdcategorieën vol.

Er is WEL nog plaats voor : Bovenbouw :

1 doelman U17 (°2003)
3 groepen U15 en 2 groepen U17 zitten volledig vol.

Middenbouw : 5 – 7 spelertjes U10 (°2010) (om tot 2 ploegen te komen al dan niet in samenwerking met een andere club)
Momenteel 17 spelers.
U11 – U12 – U13 zit volledig vol.

Onderbouw : Spelertjes U6 en U7 kunnen 3x vrijblijvend meetrainen in de maanden augustus – september
Bij U8 en U9 zijn nog enkele plaatsen vrij (om tot 3 ploegen te komen).

Het sportkamp in samenwerking met Xtra time begin juli is volgeboekt !

Voor het traditionele voetbal/ sportkamp te Bloso Herentals van 26-28 juli kan nog ingeschreven worden tot half juni.
Voor nieuwe spelers een fijne start en ideale kennismaking met de club !
Zie informatie brochure.

Om de jeugdwerking te optimaliseren zoeken we dringend nog een jeugdtrainer GU15 en een jeugdtrainer GU12.

Attachments:
Download this file (Infobrochure sportkamp 2019.pdf)Infobrochure sportkamp 2019.pdf[ ]246 kB

Alle jeugdkalenders op

>>> Weekkalender <<<