Wedstrijdverslag: SK Grembergen - KFC Vrasene | Dag 30 | 2e Provinciale C 2012/2013

SK Grembergen - KFC Vrasene

Wedstrijddatum: zondag, 28 april 2013
Aanvangstijd: 17:00 u

Tijd Gebeurtenis
89Gele kaartenFlorian Anrijs
81DoelpuntenBart De Koning
75Invaller Thijs De Langhe (Middenvelder)
 Gewisseld Steph Cant (Middenvelder)
64DoelpuntenBart De Koning
63Rode kaartenKevin Buydts
61DoelpuntenBart De Koning
45Invaller Qendrim Idrizi (Middenvelder)
 Gewisseld Toon Praet (Verdediger)
45Invaller David Verbeke (Middenvelder)
 Gewisseld Wouter Hendrickx (Middenvelder)
24DoelpuntenStijn Quintelier
20DoelpuntenLennert D'Hollander

KFC Vrasene heeft dit weekend ook zijn laatste competitiewedstrijd winnend afgesloten. Op het veld van SK Grembergen kwam het in de eerste helft op een 2-0 achterstand, maar een hattrick van De Koning deed het tij keren in de tweede helft.

Al in de 3' werd De Waele bediend door De Langhe, maar doelman Govaert duwde de bal in hoekschop. Vrasene nam het initiatief maar toch was het de thuisploeg die na 20' op voorsprong kwam. Een hoekschop werd door D'Hollander in doel gekopt (1-0). 4' later kon Grembergen de score zelfs verdubbelen. Na een snelle tegenaanval legde Waegeman de bal klaar voor Quitelier die op zijn beurt de 2-0 voorbij Smet in doel trapte. Op het halfuur was Vrasene dicht bij de aansluitingstreffer maar de bal van Idrizi werd op de lijn gered, en de rebound van Verbeke strandde op de paal.

In de tweede helft werd De Koning van de verdedigings- naar de aanvalslinie geschoven en dat wierp zijn vruchten af. In de 61' wipte hij de aansluitingstreffer voorbij Govaert in doel (2-1). 3' later had De Koning een prima actie in huis en bediende hij De Waele aan de verste paal. Die mocht tot twee keer toe proberen waarna Vrasene een strafschop kreeg na handspel van Buydts. Die mocht vervroegd gaan douchen en De Koning trapte de gelijkmaker vanop de stip binnen. De thuisploeg reageerde en kreeg nog enkele prima kansen. Na een actie van Baetens bracht Smet redding met de voeten, en niet veel later onzette El Mahri de bal op de lijn na gerommel binnen de 16 meter. In de 81' mocht De Koning alleen op doel afgaan en in twee tijden trapte hij de 2-3 tegen de touwen. Vrasene kreeg nog enkele countermogelijkheden maar ook Grembergen was nog dicht bij de gelijkmaker. Een afgeweken schot van Ydens strandde op de lat en was het laatste wapenfeit van de wedstrijd.
SK Lochristi kroont zich als kampioen, van Sp. Waasmunster, Sint-Pauwels en VSV Gent nemen we afscheid. Vrasene mag met een 4e plaats en een ongeslagen thuisreputatie terugblikken op een geslaagd seizoen. Vanaf volgend weekend start de eindronde. Mogelijke tegenstanders zijn KFCO Gent, Gavere-Asper, Straatje Stekene, Waarschoot, Kleit, Drongen, De Pinte, Eine, Ardennen, Rangers Opdorp en KAV Dendermonde. Supporters op post!

Zondag 17 november 2019 om 14:30

KE Buggenhout