KFC Vrasene - Rangers Opdorp

56' Keymolen Mathias
    18' Coekaerts Matthias
    36' Schelfhout Kevin

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn derde driepunter op rij gepakt. Deze keer ging Rangers Opdorp voor de bijl. Met een vroeg doelpunt in de eerste én tweede helft was de staartploeg uitgeteld.

Al in de 4’ lukte Vrasene het openingsdoelpunt. Nadat de bal in het pak bleef steken, belandde een afgeweken schot van Coekaerts tegen de touwen (1-0). 2’ later mocht Vervaet van dichtbij uithalen, maar zijn poging werd door een bezoekend verdediger afgeblokt. Iets voor het halfuur mocht Vervaet opnieuw proberen, deze keer werd zijn schot vanuit een scherpe hoek over doel gewerkt door doelman Van Den Steen. Kort voor de rust probeerde ook Verbeke het vanuit een scherpe hoek, maar opnieuw bracht de bezoekende doelman redding.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder, en kon het al in de 46’ de score verdubbelen. Het was De Gezelle die een hoekschop in  doel kon werken (2-0). Vrasene kreeg hierna de ene kans na de andere. In de 48’ kopte Keymolen een vrije trap net naast doel. 4’ later mocht Keymolen het opnieuw proberen, deze keer ging zijn kopbal net over doel. In de 56’ lukte het dan toch voor Keymolen, vanuit een scherpe hoek trapte hij de 3-0 tegen de touwen. In de 61’ was Keymolen er nog maar eens dicht bij, deze keer ging zijn kopbal tegen de lat. Net voor affluiten werd het nogeens warm voor het Opdorpse doel, maar nadat doelman Van Den Steen een kopbal van Keymolen moest lossen botste de bal tegen de verste paal.
    Volgende zaterdag trekken we naar het veld van KFCH Sinaai. Supporters op post!

Zondag 20 oktober 2019 om 15:00

KFC Heikant Zele