90DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal
    65Went out: KFC Vrasene Davy Berckmoes (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nicholas De Wree (Middenvelder)
    53DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    35DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal
    34DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal
    28DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    26Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen het tweede geklasseerde Eendracht Opstal. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel maar daar besliste De Maeyer in extremis anders over.

Het eerste halfuur lag het tempo tamelijk hoog maar toch werden er geen kansen bijeen gevoetbald. Het was wachten tot de 28' wanneer een vrije trap van Bart De Koning afweek in de muur en zo in doel belandde (1-0). 6' later stonden de bordjes alweer gelijk toen Van Der Elst een vrije trap met het hoofd in doel verlengde (1-1). Nog geen minuut later kregen de bezoekers een strafschop na onvrijwillig handspel van Praet. De Pauw zette zich achter de bal en zette de 1-2 op het scorebord. Praet mocht langs de overkant ook zijn kans gaan maar zijn schot vloog ruim over doel.

In de tweede helft lukte Vrasene in de 53' de verdiende gelijkmaker toen een corner van Vyaene rechtstreeks in doel belandde (2-2). Haegeman kreeg een enorme kans nadat hij oog in oog verscheen met De Grave, maar zijn lobbal ging naast doel. Ook Vyaene was nog dicht bij een doelpunt maar zijn schot belandde tegen de staak. Een verdiend gelijkspel leek in de maak tot De Maeyer in de 90' de bal via de staak in doel trapte (2-3).

Volgend weekend trekken we naar het veld van VK Ninove. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026847 ] seconds