81Went out: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Kim Segers (Verdediger)
      72DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      60Went out: KFC Vrasene Keith Cap (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
      51Went out: KFC Vrasene Kjell Buyle Huybrecht (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
      41Gele kaartenKVV Laarne-Kalken Gele kaarten - Laarne-Kalken
      26Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend de ongeslagen thuisreeks van KVV Laarne-Kalken aan diggelen geslagen. Beide ploegen kregen een resem aan kansen, maar uiteindelijk was het Vrasene dat verdiend won met het kleinste verschil.

De thuisploeg wou Vrasene vanaf de start bij de keel grijpen en kreeg al na 5' een uitgelezen kans. De Coen omspeelde Van De Putte maar Van Gysel bracht redding op de lijn. Enkele minuten later werd De Koning alleen op doel gestuurd door De Ly, maar ook doelman Browaeys verhinderde een doelpunt. In de 24' schermde De Ly de bal goed af van doelman Browaeys waarna de open doelkans van Van Osselaer op een plaatselijke verdediger strandde. Net over het halfuur maakte De Koning de baan vrij voor zichzelf maar alweer was Browaeys paraat. Ook Meiresone kon zich doorzetten langs de flank maar uiteindelijk strandde hij in de baklijn. In de 39' gooide Joeri Sinnaeve de bal voor doel maar De Ly kwam net te laat aan de eerste paal. De minuut daarop werd de alleen doorgebroken De Ly neergetrokken door Van Boven maar zowel scheids- als grensrechter durfden de zware doch juiste beslissing niet nemen. Na een spannende eerste helft trokken beide ploegen scoreloos de rust in.

Ook in de tweede helft waren de openingsminuten voor de thuisploeg. Een poging van Neirynck strandde in de 46' op de lat. Enkele minuten laten mocht Van Boven op doel koppen maar Van Gysel bracht opnieuw redding op de lijn. Langs de overkant had De Ly een prima actie en schot in huis maar ook nu werd de poging voor de lijn gered door een verdediger. In de 61' kende Laarne-Kalken weinig geluk wanneer een schot uit de tweede lijn op de staak belandde. Het was daarentegen Vrasene dat in de 72' verdiend op voorsprong kwam. Een voorzet van De Ly werd gemist door Joeir Sinnaeve, maar De Koning stond klaar om de 0-1 via de paal in doel te trappen. De thuisploeg probeerde nog alles op alles te zetten maar lukte hier bitter weinig in. Een kopbal van Joeri Sinnaeve in de 85' ging naast doel maar de beste kans was nog voor De Ly. Die mocht in de 89' alleen op doel afgaan maar nadat hij Browaeys had omspeeld werd de bal nogmaals op de lijn gered.
      Volgend weekend trekken we opnieuw richting Kalken, deze keer is Hogerop de tegenstander. Supporters op post!

Page load time: [ 0.040524 ] seconds