Substituted: KFC Vrasene Kristof D'Heer (Middenvelder)
    67Went out: KFC Vrasene Davy Berckmoes (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene David Verbeke (Verdediger)
    43Went out: KFC Vrasene Benjamin Derde (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Hans Somers (Verdediger)
    33Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    12DoelpuntenKFC Merelbeke Doelpunten - Merelbeke

Match summary

Na de trainerswijziging van deze week heeft KFC Vrasene opnieuw geen punten kunnen pakken op het veld van KFC Merelbeke. Een gebrek aan kansen zorgde voor een 2-0 nederlaag.

De eerste kans was voor de thuisploeg wanneer Erdogan alleen op doel mocht afgaan, maar De Grave redde de meubelen. Na 12' opende Merelbeke de score nadat een vrije trap van Melkebeke in doel belandde. Langs de overkant moest doelman Stevens zich reppen op een voorzet van De Breucker die onder de lat zeilde. In de 19' kwam Vyaene van de flank naar binnen maar zijn schot rolde langs de verkeerde kant van de paal. Merelbeke was in de eerste helft nog een keer gevaarlijk via Decraene maar zijn kopbal ging naast.

In de tweede helft leek Vrasene de druk iets meer op te voeren maar ook nu leidde dit niet tot uitgespeelde kansen. Na 10' mocht De Ly het tweemaal proberen, maar zijn pogingen belandden beide over. In de 78' werd de wedstrijd in een definitieve plooi gelegd toen Melkebeke alleen op doel verscheen en de 2-0 in doel legde. Een laag schot van de ingevallen Tronckoe en een poging van De Ly brachten geen soelaas meer. Volgend weekend komt RC Lebbeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019025 ] seconds