93DoelpuntenSV Voorde Doelpunten - SV Voorde
      60Went out: KFC Vrasene Steven Van Den Berghe (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Steven De Maesschalck (Middenvelder)
      48DoelpuntenSV Voorde Doelpunten - SV Voorde
      35Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      29DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      13DoelpuntenSV Voorde Doelpunten - SV Voorde

KFC Vrasene heeft geen vervolg kunnen breien aan de overwinning van vorig weekend tegen RC Lebbeke. Het verloor met 3-1 op het veld van SV Voorde. De score tijdens de rust reflecteerde de wedstrijd, maar in de tweede helft maakte de thuisploeg het verschil.

De eerste kans was voor Vrasene maar Vyaene zag zijn schot ruim over doel vliegen. Langs de overkant zag Delplace zijn poging net langszij gaan. Na 13' opende Voorde de score nadat De Blander een corner van Guillemaere aan de eerste paal binnenkopte (1-0). Op het halfuur veroverde Vyaene de bal na aarzelen in de thuisverdediging waarna hij de gelijkmaker voorbij De Durpel trapte (1-1). Glenn Maes zag nog een kopbal over doel vliegen en De Grave had nog een prima redding in huis op een schot van De Blander, maar tijdens de rust hingen de bordjes gelijk.

De tweede helft was van veel mindere kwaliteit dan de eerste, en al na 3' kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Na gerommel zag Asselman zijn poging via de staak in doel caprioleren (2-1). Even later mocht Delplace alleen op De Grave afgaan maar die redde. Langs de overkant had Verschelden weinig problemen met een schot van De Ly. Na 61' mocht ook De Blander op doel afgaan maar ook hij kon niet scoren. Diezelfde De Blander liep even later voorbij Schelfhaut en De Grave maar uiteindelijk strandde zijn poging in het zijnet. Na 70' werd een corner van Vyaene op de lijn gered maar uiteindelijk was het de ingevallen De Durpel die in de toegevoegde tijd de 3-1 eindstand in doel legde.

Volgend weekend organiseert KFC Vrasene voor de eerste maal dit seizoen een Footdiner, gevolgd door de de wedstrijd tegen SK Bellem. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02536 ] seconds