• 83. Minute
      Went out: Ali Oudas (Verdediger)
      Substituted: Dries Janssens (Middenvelder)

25'
    72' Mathias Keymolen
    68'
    45'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KFCH Sinaai. In een povere wedstrijd lukte Demeuricy het enige doelpunt.

Na een studieronde van een dikke twintig minuten was het Sinaai dat op voorsprong kwam. Doelman Bettens ging onder een lange voorzet waarna Demeuricy de 1-0 kon binnenkoppen. Beide ploegen voetbalden amper kansen bijeen, maar in de 36’ moest Bettens zich reppen nadat Van Hoyweghen alleen voor doel verscheen. Kort voor de rust kreeg Vrasene dan toch enkele mooie kansen, maar de bal ging er niet in. Een voorzet-schot van Verbeke werd door niemand aangeraakt en ging rakelings voor doel. In de 42’ bezorgde De Gezelle de bal tot bij Keymolen, maar zijn schot uit de draai werd via een plaatselijk verdediger in hoekschop gedevieerd.

Ook in de tweede helft viel er niet veel te beleven. In de 45’ moest doelman Jacobs zich reppen om een vrije trap van Coekaerts uit de winkelhaak te tikken. Voor een volgende noemenswaardige kans was het wachten tot kort voor het einde, maar de poging van Van Lokeren werd op de lijn gered.
    Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, de week daarna komt KVV Laarne-Kalken op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024185 ] seconds