Went out: Nicholas De Wree (Middenvelder)
      Substituted: Hicam El Faissouni (Middenvelder)

87'
    45' Jens De Coninck
    12'
    12'

KFC Vrasene is er dit weekend opnieuw niet in geslaagd punten te pakken. Op het veld van leider HO Kalken verloor het met 2-0. Vrasene was de betere ploeg maar kreeg het deksel op de neus in de tweede helft.

Vanaf de aftrap trok Vrasene het touw naar zich toe. Op het kwartier gooide Vervaet de bal voor doel maar Matthynssens kwam net te kort om de bal in doel te werken. In de 21’ viel een afgevallen bal in de voeten van Vereecken, maar die trapte de bal van dichtbij huizenhoog over doel. Van de thuisploeg kwam weinig gevaar uit. Een eerste kansje kwam er in de 37’ maar de kopbal van De Beule viel op het dak van het doel. Kort voor de rust kreeg Vrasene opnieuw een uitgelezen kans om de score te openen, maar De Smit kwam net te kort om de bal tegen de touwen te werken.

Ook in de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de openingstreffer. Onmiddellijk na de aftrap had Mohamadi een prima actie in huis, maar De Smit werkte de bal van dichtbij op een plaatselijke verdediger. In de 58’ kende Vrasene opnieuw geen geluk, deze keer kopte Vereecken een vrije trap van Van Puyvelde tegen de lat. De thuisploeg had nog geen enkele noemenswaardige kans bijeen gevoetbald maar klom in de 62’ toch op voorsprong. Een vrije trap van Blanckaert week af in de muur en belandde naast de paal in doel (1-0). In de 75’ diende Kalken de doodsteek toe nadat Hoorens een verkwanselde bal tegen de netten knalde (2-0).
    Volgend weekend komt E. Buggenhout op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030788 ] seconds