56'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      76'
      66'

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter gepakt, deze keer won het met 2-1 van White Boys Sint-Niklaas. Vrasene maakte een achterstand ongedaan, maar de bezoekers misten de kans op de gelijkmaker vanop de stip. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met 10.

In de eerste helft viel er amper iets te beleven. Het enige wapenfeit was voor Vrasene op het halfuur. Coekaerts haalde hard uit op doel maar doelman Liessens bracht redding.

In de tweede helft viel er heel wat meer te noteren. In de 53’ kwamen de bezoekers op voorsprong nadat een afgeweken voorzet van Jomâa in doel belandde (0-1). De voorsprong was echter van korte duur, want 2’ later kreeg Vrasene een strafschop na een fout op Van De Velde. Diezelfde Van De Velde twijfelde niet en trapte zijn 30e doelpunt van het seizoen tegen de touwen. In de 59’ haalde Verbeke uit  met een strak schot op doel, maar Liessens bracht redding. Een minuut later was het toch opnieuw raak voor Vrasene. Met een schot in de vlucht zette Van De Velde de 2-1 vanop 25 meter op het scorebord. In de 64’ moesten de bezoekers met 10 verder na een rode kaart voor Moutihno. Ook Vrasene moest in de 76’ met 10 verder nadat ook Van De Velde rood kreeg na een opstootje. Na een foutje van doelman Bettens kregen de bezoekers in de 81’ ook een strafschop. Jomâa nam zijn verantwoordelijkheid, maar doelman Bettens zette zijn foutje recht en hield zo de 3 punten thuis.
      Volgend weekend speelt Vrasene opnieuw thuis, en komt SK Grembergen op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033068 ] seconds