• Sydney Kargbo

89'
      70'
      59'
      17' Xavier Van De Velde

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime 3-0 overwinning geboekt tegen KFC Heikant Zele. Bij de rust stond de brilscore nog op het scorebord, alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Vrasene nam de beste start, maar verzuimde in de eerste helft om zijn kansen af te maken. In de 7’ haalde De Smit uit met een laag schot, maar doelman Kesteleyn bracht redding. 10’ waagde ook Van Der Loo zijn kans met een lage schuiver. De bal schoof onder doelman Kesteleyn door, maar rolde uiteindelijk net naast doel. Net voor de rust mocht Van De Velde vrij uithalen op doel, maar zijn poging strandde net naast.

In de tweede helft liep het wel iets vlotter voor Vrasene. In de 58’ kon Van De Vijver de 1-0 tegen de touwen koppen na een hoekschop van De Smit. In de 69’ ging de bal op de stip nadat Van De Velde werd neergehaald door Kesteyeln. Diezelfde Van De Velde twijfelde niet en verdubbelde de score (2-0). In de 76’ kon Van De Velde de bal ontfutselen van de bezoekende verdediging en wipte hij de bal over doelman Kesteleyn, maar uiteindelijk ging de bal voorlangs. Net voor affluiten werd het dan toch nog 3-0. Op aangeven van Tachelet kon Van De Velde de bal in doel leggen.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KVK Robur. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02411 ] seconds