Went out: Arne De Gezelle (Middenvelder)
    Substituted: Anton Vandenplas (Middenvelder)

Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

• 66. Minute
    Went out: Thijs De Langhe (Middenvelder)
    Substituted: Jordy Winters (Middenvelder)

54' Stijn Tachelet
    18' David Verschueren
    79' Jelle Van Nieuwenhuyze
    76' Arne Van Nieuwenhuyze
    68' Samir Cheikh
    38' Samir Cheikh
    88' Arne Van Nieuwenhuyze
    55' Hans Somers
    48' Yannick Prijcker

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen KFC Moerbeke. De bezoekers maakten tot twee keer toe een voorsprong ongedaan en wonnen uiteindelijk met ruime 2-4 cijfers.

In de eerste helft ging het spel over en weer maar vielen er maar een handvol kansen te noteren. Op het kwartier belandde een afgeweken voorzet van Verschueren tot bij De Gezelle, maar die kreeg de bal van dichtbij niet voorbij doelman Vandenbranden. 2’ later was het toch raak voor Vrasene. De Gezelle bezorgde de bal tot bij Verschueren die de 1-0 in doel kon leggen. Moerbeke lukte in de eerste helft nog de gelijkmaker toen Cheikh de bal in de 36’ voorbij Bettens kon wippen (1-1).

Al vroeg in de tweede helft mocht de ingevallen Vandenplas alleen op doel afgaan, maar hij werd tijdig afgestopt. In de 53’ gooide De Langhe een hoekschop voor doel waarna Tachelet de 2-1 kon binnenkoppen. Langs de overkant mocht A. Van Nieuwenhuyze in de 59’ vrij uithalen, maar Bettens bracht redding. 3’ later haalde Van De Velde uit, zijn poging strandde net langs de verkeerde kant van de paal. In de 67’ kreeg Moerbeke een strafschop na handspel van Keymolen. Cheikh twijfelde niet en zette de 2-2 op het scorebord. Moerbeke nam het spel over en ging vol voor de 3 punten. In de 73’ belandde een afgeweken schot van Van Den Bossche in de voeten van A. Van Nieuwenhuyze , die de 2-3 kon binnenleggen. Uiteindelijk werd het zelfs 2-4 nadat Van Nieuwenhuyze J. een inworp aan de eerste paal kon binnenleggen. Vandenplas waagde in de 80’ nog zijn kans met een overhoeks schot, maar de paal belandde net naast de verste paal naast doel.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KSVE Bazel. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025019 ] seconds