Substituted: Jarno Romaut (Middenvelder)

89'
    64'
    29' Lennert Boey
    19'

KFC Vrasene heeft dit weekend drie punten gepakt in de derby op HRS Haasdonk. Met twee doelpunten in de eerste helft was de wedstrijd gespeeld.

Al in de 1’ zorgde Verhelst voor gevaar, maar zijn laag schot werd op de lijn gekeerd. Na een studieronde van 20 minuten zette Vrasene in de 24’ een knappe aanval op poten. Coekaerts bezorgde de bal tot bij Vervaet, die de 0-1 met een stifter tegen de touwen werkte. Op het halfuur kreeg Verbeke een enorme kans om de score te verdubbelen, maar vanop een meter voor het lege doel trapte hij de bal tegen de dwarsligger. Op de daaropvolgende hoekschop had diezelfde Verbeke een uitstekende kopbal klaar, maar doelman Van Steen bracht redding. De minuut daarop kreeg Vrasene een strafschop na handspel, en was het Verbeke die de 0-2 vanop de stip in doel trapte. De thuisploeg speelde amper iets klaar en kwam in de eerste helft niet verder dan een schot over doel van Hendrickx.

In de tweede helft rustte Vrasene op zijn lauweren, Haasdonk kon hier niets meer tegenover stellen. In de 65’ haalde Vervaet uit op doel maar de bal strandde langs de verkeerde kant van de paal. Verder viel er niets meer te noteren, waardoor de drie punten meegaan naar Vrasene.
    Volgend weekend komt Rangers Opdorp op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025453 ] seconds