75Went out: KFC Vrasene Robert Minea (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Yarni Claessens (Verdediger)
      62DoelpuntenSK Bellem Doelpunten - SK Bellem
      55DoelpuntenSK Bellem Doelpunten - SK Bellem
      38DoelpuntenSK Bellem Doelpunten - SK Bellem
      26Gele kaartenSK Bellem Gele kaarten - SK Bellem
      25DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene heeft in het rechtstreeks duel met degradatiekandidaat Bellem geen punten kunnen pakken. Hoewel het de wedstrijd in de eerste helft in handen had stonden de staak en kruising een ruime score in de weg. In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong en gaf deze niet meer uit handen.

Vrasene nam onmiddellijk de bovenhand en al in de 1' moest doelman Coeck een schot van De Langhe lossen. Enkele minuten later mocht De Langhe het opnieuw proberen maar opnieuw werkte hij een voorzet van Van Osselaer op de plaatselijke doelman. Ook De Ly kreeg zijn kopbal niet voorbij Coeck. Langs de overkant miste Glenn Maes de bal maar De Grave bracht redding op de poging van Canoot. Na 25' lukte Vrasene dan toch de openingstreffer wanneer De Ly een corner van Pieter Maes in doel kopte (0-1). 10' later belandde de bal bij Sinnaeve maar zijn volley belandde pal op Coeck. Ook Glenn Maes kende weinig geluk wanneer zijn kopbal op de dwarsligger belandde na een vrije trap van Van Osselaer. In de 38' raakte Praet de bal met de hand waarna de thuisploeg een strafschop kreeg. Dhoedt zette zich achter de bal en bracht Bellem gevleid op gelijke hoogte (1-1). Net voor de rust was Vrasene nog dicht bij een doelpunt maar de vrije trap van Pieter Maes belandde op de kruising.

In de tweede helft was de eerste kans voor De Ly na een lage voorzet van Sinnaeve, maar zijn poging was te zwak. Langs de overkant kreeg de thuisploeg een vrije trap binnen de baklijn toen De Grave een terugspeelbal van Praet pakte. Met een pegel zette Dhoedt zijn ploeg op voorsprong (2-1). In de 61' kreeg De Langhe een vrije schietkans maar ook zijn poging belandde in de handen van de doelman. Die zette op zijn beurt een snelle tegenaanval op waarna Vanlandschoot de 3-1 overhoeks in doel legde. Bellem kreeg vleugels en Vrasene was een schim van wat het presteerde in de eerste helft. 10' voor tijd mocht de ingevallen Agyepong op doel afgaan maar hij verkwanselde de bal. Net voor affluiten zette Vanlandschoot de 4-1 eindstand op het scorebord.
      Volgend weekend komt rode lantaarn Evergem-Center op bezoek. Vergeet ook niet in te schrijven voor de breugheltafel die de wedstrijd voorafgaat! Supporters op post!

Page load time: [ 0.017691 ] seconds