75Went out: KFC Vrasene Mathy Weyenbergh (Aanvaller)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Aanvaller)
      65DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      52Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      40Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Wiebe De Bo
      39Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - KFC Vrasene
      30DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Jordy Wauters

KFC Vrasene heeft dit weekend een schitterende 0-2 overwinning geboekt op het veld van leider Rangers Opdorp. De Langhe bracht Vrasene op het halfuur op voorsprong maar nog voor de rust moest het met 10 man verder. Vrasene vocht inde tweede helft voor de drie punten en verdubbelde de score via Hendrickx.

De thuisploeg nam de beste start en stak al snel de neus aan het venster. In de 5' werd Ogab op doel gestuurd maar Van Sant bracht redding. Na 10' kreeg Vrasene een eerste kans maar de poging van Hendrickx na een aflegger van De Koning werd op de lijn gered. 2' later mocht Hendrickx het opnieuw proberen op aangeven van De Koning, maar deze keer bracht doelman De Boeck redding in twee tijden. Langs de overkant haalde Claessens uit met een knappe kopbal maar Van Sant tikte de bal vanonder de lat in hoekschop. In de 25' werd De Koning alleen op doel gestuurd na een doorgekopte bal van De Langhe maar doelman De Boeck was goed uitgekomen. Een schot van De Sa Faria werd gered door Van Sant maar het openingsdoelpunt viel op het halfuur langs de overkant. Een voorzet van De Koning werd door De Langhe tegen de touwen gekopt (0-1). Enkele minuten voor de rust werd Vrasene tot 10 man herleid nadat Van De Vyver rood kreeg na een trekfout op een vermeende doorgebroken speler. De laatste kans in de eerste helft was nog voor Vrasene maar De Boeck bracht redding op het schot van Varewyck.

Het eerste kwartier van de tweede helft kwam de thuisploeg stevig opzetten en kreeg het enkele uitstekende kansen. Al na 2' strandde een schot van Kissami op de paal en trapte De Sa Faria de rebound voor een leeg doel ruim over. Even later haalde Ogab uit op doel maar zijn poging ging voorlangs. Toch was het Vrasene dat de score verder kon uitdiepen. In de 65' gooide Varewyck de bal voor doel waarna Hendrickx de 0-2 op het scorebord kopte. Vrasene vocht voor elke bal en kreeg naarmate de wedstrijd vorderde nog de beste kans. Na een snelle tegenaanval zette De Langhe de bal laag voor tot bij de ingevallen Verbeke maar die trapte voor een open doel over de bal. De laatste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg maar Van Sant bracht redding met de voet op een kopbal.
      Vrasene behaalt zo een verdiende overwinning na een uitstekende prestatie. Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033617 ] seconds