83Went out: KSK Maldegem Bart Claus (Middenvelder)
     Substituted: KSK Maldegem Yarni Claessens (Middenvelder)
    70DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Toon De Rop
    68Went out: KFC Vrasene Matthias Van Goethem (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
    58DoelpuntenKSK Maldegem Doelpunten - Maldegem
    42Gele kaartenKSK Maldegem Gele kaarten - Maldegem
    31Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    30DoelpuntenKSK Maldegem Doelpunten - Maldegem

KFC Vrasene heeft dit weekend niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen leider KSK Maldegem. De bezoekers kwamen in een gelijkopgaande eerste helft op voorsprong via goalgetter Van Rie. In de tweede helft nam Vrasene de overhand maar liepen de bezoekers verder uit via een scherpe counter. De aansluitingstreffer van de ingevallen Charifi was het startsein voor enkele grote kansen voor Vrasene, maar uiteindelijk mocht het niet baten.

De eerste grote kans kwam er na 6' voor de bezoekers. Van Rie verscheen oog in oog met De Grave maar die redde met het been. Na 17' zette Maldegem een stevige counter op poten maar Vrasene kon tot 3x toe ontzetten. Langs de overkant kreeg Praet een enorme kopkans na een corner van Pieter Maes, maar de bal vloog van dichtbij onbegrijpelijk over doel. Het was daarentegen Maldegem dat op het halfuur de score opende. In een scrimmage legde Van Rie de 1-0 in doel. 6' later mocht Praet het opnieuw proberen na een vrije trap van Van Osselaer, maar deze keer belandde de bal nipt over doel.

De eerste kans in de tweede helft was voor Vrasene maar de harde vrije trap van Van Osselaer zoefde net over doel.  De minuut daarop mocht De Langhe alleen op doel afgaan maar in eerste instantie bracht doelman De Vlieger redding, en de daaropvolgende rebound werd op de lijn gered. Vrasene bleef drukken en was even later opnieuw dicht bij een doelpunt. De hoekschop van De Langhe werd door Glenn Maes op de dwarsligger gekopt. Wie niet scoort krijgt het deksel op de neus en dit was ook deze wedstrijd van toepassing. Een snelle counter van de bezoekers opende de baan voor De Smet welke de 0-2 met een knappe stiftbal op het scorebord zette. Meiresone werd gewisseld voor Charifi die zich onmiddellijk liet opmerken. Met een hard schot vanuit de tweede lijn was de aansluitingstreffer een feit (1-2). Vrasene voerde de druk nog meer op en kreeg de ene enorme kans na de andere. Een kopbal van De Ly werd in corner geduwd en ook De Koning kreeg zijn kopbal niet tegen de touwen. Langs de overkant mocht Baes vrij op doel trappen maar zijn schot belandde naast. Van Osselaer haalde uit op de staak en een aflegger van De Langhe werd door Schelfhaut van dichtbij naast doel gelegd. Vrasene werd nog tot 10 man herleid na een tweede gele kaart voor Tronckoe op aanwijzen van de lijnrechter die op deze manier blijk gaf van weinig wedstrijdaanvoelen. Net voor affluiten mocht De Langhe zijn kans wagen maar ook nu rolde de bal centimeters naast doel. Volgend weekend trekken we naar het veld van KRC Bambrugge waar voetbal volgens speler Tom De Moerlooze een ganse opdracht zal worden:  â€œVrasene zal wel schrikken bij de terugmatch, want ons veld ligt er bij als een akker in vergelijking met hun biljartveld.” Supporters op post!

Page load time: [ 0.025832 ] seconds