90DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal
      84Went out: KFC Vrasene Matthias Van Goethem (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Kristof D'Heer (Aanvaller)
      72Went out: KFC Vrasene Tim De Mol (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Steven De Maesschalck (Aanvaller)
      48DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal
      41DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      31DoelpuntenEendracht Opstal Doelpunten - Opstal

Match summary

Dit weekend trok KFC Vrasene naar het veld van KE Opstal. Omdat enkele belangrijke wedstrijden al op zaterdag afgerond werden, had Vrasene geen andere keuze dan een vervolg te breien aan de 9 op 9 van de vorige weken. Het dwong de nodige kansen af maar toch was het de thuisploeg die met de 3 punten ging lopen.

Na een verkenningsronde van een half uur was de eerste kans voor Vrasene. De Koning kon een corner niet in doel knikken en in de scrimmage die hierop volgde kreeg Vrasene de bal niet tegen de touwen. Het was daarentegen de thuisploeg die in de 31' de score opende. Een afgeweken schot van Van Hoomissen vloog los in doel (1-0). Niet veel later was ook Van Der Elst dicht bij een doelpunt maar zijn kopbal ging net voorlangs. In de 41' werd De Ly het straatje ingestuurd door Charifi, en die trapte de 1-1 gelijkmaker vanuit een scherpe hoek in doel. Net voor de rust kon Praet Vrasene bijna op voorsprong brengen, maar zijn kopbal na vrije trap van De Langhe ging nipt over doel.

Ook in de tweede helft was de eerste grote kans voor Vrasene. Een scherp schot van Sinnaeve vloog over doel. Maar ook nu was het de thuisploeg die opnieuw op voorsprong kwam nadat een kopbal van Meert in doel caprioleerde. Langs de overkant moest doelman De Batselier zich reppen op een voorzet van De Langhe, en in de daaropvolgende corner kon De Ly zijn kopbal niet kadreren. De grootste kans voor Vrasene kwam er na 77' toen De Ly vrij mocht uithalen op doel, maar de redding van De Batselier deed de bal centimeters langs de verkeerde kant van de staak botsen. Vrasene probeerde nog een slotoffensief op poten te zetten maar kreeg in de 90' het deksel op de neus. Opnieuw was het Van Hoomissen die de 3-1 eindestand in doel legde.

Na deze nederlaag lijkt het behoud van Vrasene in eerste provinciale aan een zijden draadje te hangen. Volgend weekend komt KVK Ninove op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.020437 ] seconds