Match report: Dag 27 - zondag, 20. maart 2011 - 15:00 o'clock

92DoelpuntenKRC Bambrugge Doelpunten - Bambrugge
90DoelpuntenKRC Bambrugge Doelpunten - Bambrugge
63DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
52Gele kaartenKRC Bambrugge Gele kaarten - Bambrugge
47Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
32Gele kaartenKRC Bambrugge Gele kaarten - Bambrugge
25Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een slechte zaak gedaan qua behoud in eerste provinciale. 90' minuten leek alles goed te gaan, maar het venijn zat alweer in de staart.

De eerste kans was voor de thuisploeg. Goossens speelde de bal over De Grave maar Praet kon zijn poging verijdelen. Veel gevoetbald werd er alleszins niet. Beide ploegen hanteerden de lange bal naar voor op het hellende terrein. Op het kwartier draaide Goossens zich goed vrij, maar zijn schot werd door De Grave gepakt. Langs de overkant was de grootste kans van de eerset helft voor De Ly, maar hij kreeg een voorzet niet in doel. Ook de rebound van Schelfhaut werd door een plaatselijk verdediger geblokt. Niet veel later kon De Ly zijn tip tegen de bal zetten, maar die belandde op de uitgekomen Hostens. Net voor de rust had Hostens een prima redding in huis op een schot van Glenn Maes. Ook Haelterman kreeg nog een enorme kans maar De Grave redde zijn schot naar de verste hoek.

In de tweede helft had Vrasene het bergafvoordeel. Praet zette de bal voor tot bij Glenn Maes maar diens poging naar de korte hoek werd gered. In de 52' kreeg Schelfhaut een uitgelezen kans om de score te openen. Na een één-twee met De Langhe verscheen hij alleen voor doel, maar hij plaatste de bal op Hostens. In de 63' kon De Ly zich doorzetten en met een schot door de benen van Hostens zette hij Vrasene op voorsprong (0-1). Na dit doelpunt kroop Vrasene naar achter en kwam de thuisploeg opzetten. De Grave ging goed plat op een kopbal van Haelterman. Bambrugge zette alles op alles maar tot de 90' leek alles goed te komen. Niets was minder waar want in de 90' zette de ingevallen Coetsiers de gelijkmaker op het scorebord, en direct daarna trapte Goossens de 2-1 eindstand in doel. Het werd met andere woorden alweer een wedstrijd tegen een hoog geklasseerde ploeg die uitdraait op een sisser. Volgend weekend speelt KFC Vrasene na de footdiner tegen KFC Eeklo. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027884 ] seconds