72Went out: KFC Vrasene Tim De Mol (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
    65Went out: KFC Vrasene Kristof D'Heer (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Yarni Claessens (Middenvelder)
    57DoelpuntenRC Lebbeke Doelpunten - RC Lebbeke
    48Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    30Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    22Gele kaartenRC Lebbeke Gele kaarten - RC Lebbeke
    20Rode kaartenKFC Vrasene Rode kaarten - Johan De Grave

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van RC Lebbeke. In een erbarmelijke wedstrijd eindige Vrasene de wedstrijd met 8 en viel de beslissing pas in de slotminuten. Het wedstrijdniveau was niet bijster hoog, het niveau van de leiding lag nog een pak lager.

De eerste kans was voor Vrasene, dat met een uiterst jonge ploeg aan de aftrap kwam. Een kopbal van Van Osselaer na een voorzet van Sinnaeve belandde naast doel. In de 22' pakte doelman De Grave de bal buiten de baklijn waarna hij al vroeg in de wedstrijd de kleedkamers mocht opzoeken. Naar jaarlijkse traditie nam Glenn Maes de rest van de wedstrijd als doelman voor zijn rekening. De vrije trap die volgende op de overtreding werd door Putteman over doel gewerkt. De wedstrijd ging op en neer maar verdere doelkansen kwamen er in de eerste helft niet.

In de tweede helft was de eerste grote kans voor Lebbeke wanneer Cooreman oog in oog kwam te staan met Maes, maar die bracht redding. Een minuut later lukte het dan toch voor de thuisploeg toen Putteman de bal in doel kon tikken. Ook Vrasene kreeg in de 66' een enorme kans op de aansluitingstreffer via Van Osselaer. Eerst trapte hij de bal op doelman Kesteleyn en de rebound werd op de lijn gered door Van den Abbeele. Langs de overkant kwam ook Putteman alleen voor doel na een voorzet van De Roover, maar ook hij miste onbegrijpelijk.  Met nog iets minder dan 20' te gaan kreeg Vanderheyden een tweede gele kaart waarna Vrasene met 9 verder moest. Toch lukte het even later de gelijkmaker toen Vyaene een vrije trap rechtstreeks in doel werkte. Wanneer de wedstrijd opnieuw op gang werd getrapt begin diezelfde Vyaene een tackle waarna hij rechtstreeks rood krijg van ref De Vriese. Een ruim overdreven beslissing die blijk gaf van onmacht en weinig wedstrijdaanvoelen langs leidinggevende kant. Vrasene moest dus nog 22' verder met 8 tegen 11. Maes redde nog een poging van Putteman, en ook Van den Abbeele kreeg de bal niet in doel toen hij alleen voor doel verscheen. In de 88' viel het verdict dan toch via Mannaerst (2-1). Putteman miste nog een reuzekans maar net voor affluiten zette De Roover de 3-1 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend komt Voorde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.021097 ] seconds