Afgelastingen 13/01 - 15/01

BIJGEWERKT

Beste ouders, beste spelers,

Naar aanleiding van de voorspellingen van het KMI voor de komende uren en dagen, hebben we beslist om alle trainingen van vrijdagavond 13/1 voor U6-U7-U8-U9-U10-U12 af te lassen.

We hebben tevens beslist om alle thuiswedstrijden voor morgenvroeg 14/1 (GU7 – GU8 – PU8 – GU9 – GU10 – PU10 – PU11 – PU15 – GU21 – PU21) af te lassen. De thuiswedstijden van GU13 – PU12 – GU17 morgenmiddag én PU17 zondagvoormiddag gaan voorlopig wel door. Morgenvroeg kan de situatie voor deze wedstrijden eventueel herzien worden.

Voor de uitwedstrijden zijn we afhankelijk van de beslissing van de tegenstanders. De uitwedstrijden van GU6 – GU7 – GU12 – PU13 werden reeds afgelast. We zullen met de andere clubs contact opnemen en jullie op de hoogte houden.

Namens jeugdwerking K.F.C. Vrasene,
Koen Vanwynsberghe