KFC Jeugd : Pasta-avond

Beste ouders, beste spelers,

zoals reeds aangegeven organiseren we op zaterdag 19/10 een gezellig samenzijn voor alle ouders, spelers, trainers, supporters en sympathisanten van onze ploegjes onderbouw. Onze spelertjes zullen tevens voorgesteld worden in het kader van de fanion wedstrijd K.F.C. Vrasene - Kemzeke. We hopen dus dat we een talrijke groep mensen mogen begroeten. De trainersploeg zal haar beste beentje voorzetten om er voor iedereen een gezellige avond van te maken.

Gelieve de inschrijvingsformulieren ten laatste op woensdag 16 oktober te bezorgen. Andere geïnteresseerde sympathisanten van K.F.C. Vrasene zijn uiteraard ook welkom !

Namens trainersstaf onderbouw,
Koen Vanwynsberghe - K.F.C. Vrasene