Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

Went out: Demba N Dom (Middenvelder)
    Substituted: Samir Cheikh (Middenvelder)

05' Arne Maes
    27' Nick De Smit
    80' Bernard Van Eetvelde
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    38' Nick De Smit

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen KFC Heikant Zele. Het won met het kleinste verschil nadat het lange tijd met 10 man speelde.

Vrasene nam een snelle start en was al in de 1’ gevaarlijk via Laacheri, maar zijn poging strandde op de bezoekende doelman. 4’ later was het toch al raak voor Vrasene. Vercauteren legde de bal klaar voor Maes, die de bal hard in de korte hoek trapte (1-0). In de 26’ kon N Dom zich doorzetten, maar hij kreeg de bal niet voorbij doelman Hanselaer. 2’ later ging de bal op de stip voor Vrasene nadat Laacheri werd neergehaald. Laacheri zette zich zelf achter de bal maar besloot te zwak. Heikant kwam hierna beter in de wedstrijd en kwam het in de 37’ in een man-meer-sitautie nadat De Smit rood kreeg voor een fout binnen de 16 meter. De bal ging op de stip, maar Franckaert had een uitstekende redding in huis op de strafschop van De Bruyne. Kort voor de rust moest Franckaert zich opnieuw reppen, deze keer op een hard schot van De Vuyst.

In de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker, maar trof het een stug Vrasene. In de 53’ haalde De Bruyne uit met een schot vanuit de korte hoek, maar de bal strandde op Franckaert. In de 74’ waagde ook Van Eetvelde zijn kans, maar zijn schot spatte uiteen op de paal. Een minuut later zag Van Ransbeeck zijn kopbal van dichtbij over doel vliegen. Kort voor affluiten werd het nog warm voor het Vrasense doel, maar Van Ransbeeck kreeg de bal niet voorbij Franckaert.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van White Boys Sint-Niklaas. Supporters op post!

Doelpunten : 5’ Maes (1-0)

Page load time: [ 0.035929 ] seconds