Went out: Anton Van Britsom (Middenvelder)
    Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

• 90. Minute
    Went out: Demba N Dom (Middenvelder)
    Substituted: Ruben Scheerders (Doelman)

29' Marouane Laacheri
    66' Samir Cheikh
    56' Michael De Wilde
    54' Demba N Dom
    03' Nick De Smit
    66' Florian Anrijs
    60' Sander Malfliet
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    72' Killian Vereecken

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw een mooie overwinning geboekt. Het won met 1-0 van KSK Grembergen, het enige doelpunt viel net op het halfuur. De kers op de taart na een zeer geslaagde jeugdvoorstelling.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers in de 5’, maar doelman Franckaert kon de vrije trap van Claessens vanonder de lat duwen. Veel kansen vielen er in de eerste helft niet te noteren. Het was echter wel Vrasene dat in de 29’ op voorsprong kon klimmen. Na een foute pas van Van Gucht kon Laacherie de bal onderscheppen, en nadat hij zijn verdediger passeerde kon hij de 1-0 voorbij doelman Anrys in doel trappen.

Ook in de tweede helft was Vrasene de betere ploeg, maar kansen bleven schaars. In de 71’ moest Vrasene zelfs met 10 verder na een strenge rode kaart voor Vereecken. Ondanks de man minder moest Vrasene niet onderdoen. De bezoekers zetten in het slot alles op alles, maar de betere kansen waren nog voor Vrasene. In de 87’ kon Steenssens de bal veroveren, maar zijn poging strandde op doelman Anrys. Ook de goed gevolgde N Dom kreeg de rebound niet voorbij de bezoekende doelman. 2’ later kon Steenssens opnieuw zijn man uitschakelen, maar opnieuw kreeg hij de bal niet voorbij de doelman. Het laatste wapenfeit was voor de bezoekers, maar Ryckaert zag zijn afgeweken schot net langs de verste paal vliegen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van hekkensluiter KV Sint-Gillis. Supporters op post !

Doelpunten : 29’ Laacherie (1-0)

Page load time: [ 0.027474 ] seconds