Went out: Anton Van Britsom (Middenvelder)
    Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

Substituted: Zidane De Roover (Verdediger)

• 84. Minute
    Went out: Arne Maes (Middenvelder)
    Substituted: Jonas Temmerman (Middenvelder)

57' Marouane Laacheri
    42' Largo Konrad
    09' Arne Maes
    50' Wietse Matthijs
    55' Marouane Laacheri
    58' Hasan Güven

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste driepunter gepakt van het nieuwe seizoen. Het won met 3-1 van Juventus Schoonaarde. Vrasene speelde een prima wedstrijd en kwam nooit in de problemen.

Al na 9’ lukte Vrasene de openingstreffer nadat Maes op aangeven van Laacherie de 1-0 tegen de touwen kon trappen. Enkele minuten later haalde Coekaerts uit met een strak schot, maar de bal ging net over doel. Vrasene  had controle en kon in de 42’ de score verdubbelen. Na een hoekschop van Cheikh kon Konrad de 2-0 tegen de touwen werken. Vlak voor de rust mocht Laacherie alleen op doel afgaan, maar doelman Bracke kon verhinderen dat de score nog verder werd uitgediept.

Ook in de tweede helft kwam het eerste gevaar van Vrasene, maar De Wilde trapte een voorzet aan de verste paal stegen de staak. Langs de overkant was het 2’ later wel raak. Matthijs kon zich door de Vrasense verdediging werken en de 2-1 tegen de touwen trappen. Vrasene reageerde direct, maar het afstandsschot van Coekaerts werd gekeerd door de paal. In de 57’ lukte Vrasene dan toch de verlossende treffer. Met een streep trapte Laacherie de 3-1 prachtig in de verste winkelhaak. Vrasene kwam niet meer in de problemen en houdt de eerste driepunter van het seizoen thuis.
    Volgend weekend komt KSK Grembergen op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 9’ Maes (1-0), 42’ Konrad (2-0), 50’ Matthijs (2-1), 57’ Laacherie (3-1)

Page load time: [ 0.032921 ] seconds