Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

Went out: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)
    Substituted: Marco De Pauw (Middenvelder)

Substituted: Zidane De Roover (Verdediger)

Went out: Nick De Smit (Verdediger)
    Substituted: Xibo Montegnie (Verdediger)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
86' Jarco Verlinden
58' Alejandro Goemans
45' Andreas De Clercq
56' Michael De Wilde
images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
38' Nash El Yazidi
73' Matthias Coekaerts
37' Nick De Smit

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KVV Laarne-Kalken. Vrasene kende een offday, de thuisploeg haalde het met 3-1.

Vrasene nam echter een prima start en zwaaide de eerste 10’ de plak. In de 4’ was Cheikh dicht bij een doelpunt maar hij werkte een voorzet via de lat over doel. De veelbelovende start was echter van korte duur, en Laarne-Kalken kwam beter in de wedstrijd. In de 22’ had Van Goethem een ultieme reflex in huis en haalde gij een gemaakt doelpunt van El Yazidi van de lijn. De daaropvolgende hoekschop werd door De Clercq over doel gekopt. Net voor de rust was het toch raak voor de thuisploeg. Het was opnieuw De Clercq die deze keer een hoekschop aan de verste paal in het dak van het doel kon werken (1-0).

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Laarne-Kalken nadat Van Goethem zich moest reppen om een vallende bal vanonder de lat te duwen. In de 54’ ging de bal langs de overkant op de stip nadat Laacheri de bal tegen de hand van De Clercq trapte. De Wilde twijfelde niet en trapte de gelijkmaker tegen de touwen. De voorsprong was helaas van korte duur, 3’ later zag Goemans een afgeblokt schot met veel geluk in doel dwarrelen. Het deksel op de neus voor Vrasene, dat in de 85’ op tegenaanval de 3-1 tegen de touwen getrapt zag worden door Verlinden.
Volgend weekend komt KSV Sottegem op bezoek, supporters op post !

Doelpunten : 45’ De Clercq (1-0), 56’ De Wilde (1-1), 58’ Goemans (2-1), 86’ Verlinden (3-1)

Version : 4.21.00 (diddipoeler)
Page load time: [ 0.024357 ] seconds