Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

Substituted: Marco De Pauw (Middenvelder)

Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

73' Yassin Badi
59' Yassin Badi
06' Brian Marmitte
13' Marouane Laacheri
52' Emilio Cocquyt
86' Nick De Smit
85' Arne Maes
65' Marco De Pauw
45' Yannick Put
images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
89' Jelle Temmerman

Match article

Met de knappe zege tegen Beveren in het achterhoofd trokken onze jongens met vertrouwen naar lijstaanvoerder Denderhoutem.

Het gameplan moest echter na 5' al overboord toen we te passief uit een omknelling wilden geraken. Vermijdbaar balverlies in het middenveld waarna hun defensieve middenvelder zijn ploeg met een wereldgoal op voorsprong bracht. Vanop de middenlijn een streep in het zijnetje.

Vrasene was echter niet aangeslagen en voetbalde met vertrouwen enkele kansen bij elkaar. Toen Laacheri zijn tegenstander passeerde schoot hij mooi de gelijkmaker binnen. Iets later kon het spelbeeld helemaal gedraaid zijn, maar de kopbal van Konrad ging voorlangs.

De tweede helft een heel ander Vrasene. Geen enkel duel werd nog gewonnen, elke 2de of 3de bal was voor de thuisploeg, de aanvallers kwamen niet meer in het spel voor en defensief waren we meermaals een stap te traag. Op het uur scoorde Badhi de 2-1 en een kwartier voor tijd maakte hij de wedstrijd helemaal af.