Start jeugdtrainingen : nog enkele plaatsen U13 en U17

Na onze seniores zijn nu ook alle jeugdploegen de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gestart.

Onze onderbouwploegen (U6 - U11) werken hun trainingen af op dinsdag en vrijdag om 18.15 uur. Geïnteresseerde spelertjes zijn welkom !

U13 traint op maandag om 18.00 uur en op woensdag om 16.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen voor geïnteresseerde spelers.

U15 traint op maandag en woensdag om 19.00 uur.

U17 - U19 traint op maandag en woensdag om 19.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen voor spelers U17.

Voor vragen of informatie kan je terecht bij Koen Vanwynsberghe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478/210602.

Alle jeugdkalenders op

>>> Weekkalender <<<