41'
      20'
      10'

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend 3 punten gepakt op het veld van White Boys Sint-Niklaas. Het won met ruime 0-4 cijfers, waarbij topschutter Van De Velde zijn conto kon aandikken met 3 doelpunten.

Na de verkenningsronde was het Vrasene dat in de 25’ op voorsprong klom. Na een vrije trap van De Smit kon Cheikh de 0-1 in doel deviëren. 10’ later kon Van De Velde zich doorzetten, maar zijn lage schot strandde op doelman Liessens. De thuisploeg kwam ook enkele keren gevaarlijk opzetten, maar de laatste bal kwam er niet uit. Nog voor de rust kon Vrasene de score verdubbelen via strafschop na een fout op Van De Velde. Diezelfde Van De Velde zette zich achter de bal en trapte de 0-2 ruststand op het scorebord.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene de score verder uitdiepen. In de 47’ legde Van De Velde de 0-3 tegen de touwen op aangeven van De Rop. In de 70’ was even warm voor het Vrasense doel, maar nadat de thuisploeg een hoekschop kreeg belandde de bal voorbij alles en iedereen voorlangs. 5’ later zorgde doelman Bettens met een lange vrije trap voor een assist. De bal botste achter de verdediging waarna Van De Velde met een simpele baltoets de 0-4 voorbij Liessens in doel kon leggen. Een strak schot van Trogh in de 80’ werd in hoekschop geduwd door Bettens, en ook Pauwels kreeg de bal in de 89’ niet in doel nadat hij van dichtbij mocht uithalen.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van SK Grembergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028938 ] seconds