zaterdag, 20. oktober 2018
17:30

• Noah Vanhelmont

86' Ilian Smolders
      64' Ibrahim Kanteh Ndaw
      35' Sven Van Acker
      70'
      80' Sam Van Den Abeel
      45' David Heyrman
      17' Sam Gijsbrechts
      14'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van HRS Haasdonk. In een aantrekkelijke wedstrijd toonde de thuisploeg zich het meest efficiënt.

Al in de 2’ kon Van Acker door de buitenspelval glippen, maar doelman Bettens bracht redding. Ook op de daaropvolgende corner toonde de thuisploeg zich gevaarlijk, maar Boufarit redde de kopbal de lijn. Het spel ging over en weer, maar in de 33kon Haasdonk toch op voorsprong klimmen. Na een lichte duwfout op Calle ging de bal op de stip, en zette Van Acker de 1-0 op het scorebord. Kort voor de rust was Vrasene dicht bij de gelijkmaker, maar het afstandsschot van Heyrman strandde op de onderkant van de lat.

Ook in de tweede helft kwam het eerste gevaar van Haasdonk. In de 47’ kon Kantheh zich doorzetten, maar Bettens bracht redding met de voeten. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker maar het was Haasdonk dat in de 63’ de score kon verdubbelen. Na een knappe actie trapte Kanteh de 2-0 in de verste hoek in doel. De voorsprong was van korte duur, want in de 70’ trapte Coekaerts de aansluitingstreffer op aangeven van Van De Vyver hard tegen de touwen (2-1). Opnieuw ging Vrasene op zoek naar de gelijkmaker, maar afstandsschoten van De Smit en Van De Velde werden door Van Steen gered. In de 85’ viel de wedstrijd in een definitieve plooi nadat Smolders de 3-1 strak in doel trapte na balverlies. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was nog voor de thuisploeg, maar nadat Ben Sellam zich kon doorzetten stifte hij de bal voorlangs.
      Volgend weekend komt KE Buggenhout op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028708 ] seconds