Substituted: Ibrahim Ben Sellam (Middenvelder)

Went out: Killian Vereecken (Middenvelder)
    Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

45' Samir Cheikh
    18' Preben Delclef
    64' Steven Van De Vijver
    33' Michael Maes
    70' Carl Van Riet
    70' Yannick Boone

Match article

KFC Vrasene is in zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen opnieuw niet verder geraakt dan een gelijkspel. Het werd 1-1 tegen Juventus Schoonaarde.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers na 9’. In eerste instantie kon Bettens een poging van De Block keren, en de rebound van De Smedt werd tot twee maal toe gered door de Vrasense verdediging. In de 18’ klommen de bezoekers dan toch op voorsprong. Het was Delclef die een hoekschop in de verste hoek kon werken (0-1). Vrasene reageerde met een laag schot van Da Cunha, maar doelman Bracke kon de bal in hoekschop duwen. In de 40’ zag Van Spittael een kopbal naast doel belanden na een hoekschop van Maes. Net voor de rust lukte Vrasene dan toch de gelijkmaker. Maes legde een vrije trap af tot bij Cheikh, die de 1-1 tegen de touwen trapte.

In de tweede helft ging het spel over en weer, maar uiteindelijk bleek deze een maat voor niets. In de 66’ moest doelman Bracke zich reppen om een voorzet vanop rechts vanonder de lat te duwen. Enkele minuten laten belandde een vrije trap van Maes net over doel. Ook Schoonaarde stak soms de neus aan het venster, zonder echte grote kansen bijeen te voetballen. In het slot van de wedstrijd kon de wedstrijd alle kanten op, maar uiteindelijk bleef de score steken op een gelijkspel.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KSVE Bazel. Supporters op post !

Doelpunten : 18' Delclef (0-1), 45' Cheikh (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Bart Heyrman, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Steven Van De Vijver, Samir Cheikh, Glenn Heyninck (83' Ben Sellam Ibrahim), Killian Vereecken (90' Rombaut Jarno), Yuran Da Cunha, Dario Van Spittael

Page load time: [ 0.025663 ] seconds