Substituted: Mathy Weyenbergh (Verdediger)

Went out: Ibrahim Ben Sellam (Middenvelder)

Went out: Dario Van Spittael (Aanvaller)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    90' Yannick Cathoir
    36' Yuran Da Cunha
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    90' Yannick Van Roeyen
    65' Tycho Van Uffelen
    89' Frederik Bettens
    44' Laurence Tronckoe
    30' Steven Van De Vijver
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    59' Johan Segers

Match article

KFC Vrasene heeft is dit weekend opnieuw niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel, deze keer op het veld van Yellow Blue SK Beveren. Vrasene kwam tegen de gang van het spel in op voorsprong, en leek deze te kunnen behouden tot het einde, maar in de slotseconden zorgde Cathoir vanop de stip voor de gelijkmaker.

Het was de thuisploeg die de beste start nam, maar verzuimde om zijn kansen af te maken. Al na 3’ kopte Pieters de bal naast doel. Een minuut later moest Bettens zich reppen om een poging van Quintelier vanonder de lat te tikken. In de 6’ haalde Segers hard uit, maar Bettens kon de bal keren. Op het halfuur zag Schelfhout zijn poging van dichtbij in het zijnet belanden. Ondanks het overwicht van Beveren klom Vrasene in de 36’ toch op voorsprong. Na een lange bal richting Van Spittael kwam doelman Van Goethem tussenbeide, maar wanneer de bal in de voeten van Da Cunha belandde kon die de 0-1 in een leeg doel leggen. Net voor de rust moest moest Bettens zich opnieuw reppen, deze keer kon hij een kopbal van Sulmon vanonder de lat duwen. De daaropvolgende hoekschop van Cathoir werd van dichtbij naast doel gekopt door Segers.

In de tweede helft ging het geweld van de thuisploeg liggen. De eerste kans was voor Vrasene, maar het schot van Da Cunha vanuit de tweede lijn werd in hoekschop geduwd. In de 57’ moest Beveren met 10 verder nadat Segers rood kreeg na een fout op De Bondt. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker maar ook Vrasene lag op de loer. In de 75’ schoof Quintelier de bal voorlangs, en langs de overkant trapte Da Cunha de bal tegen de verste paal. Niet veel later werd een doelpunt van Van Spittael afgekeurd na twijfelachtig buitenspel. In het slot trapte Da Cunha nog een bal net voorlangs, en langs de overkant zag Cathoir een vrije trap in hoekschop geduwd worden door Bettens. In het slot van de toegevoegde tijd ging de bal op de stip voor de thuisploeg. Bettens ging in eerste instantie de goede kant uit, maar in de rebound zorgde Cathoir toch voor de 1-1 eindstand.
    Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 36' Yuran Da Cunha (0-1), 90' Yannick Cathoir (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Mathieu De Bondt, Bart Heyrman, Largo Konrad, Michael Maes (75' Mathy Weyenbergh), Steven Van De Vijver, Samir Cheikh, Laurence Tronckoe, Ibrahim Ben Sellam (77' Jari Engels), Yuran Da Cunha, Dario Van Spittael (90' Jarno Rombaut)

Page load time: [ 0.02172 ] seconds