Substituted: Roy Takx (Middenvelder)

• 88. Minute
      Went out: Mathieu De Bondt (Verdediger)
      Substituted: Jari Engels (Middenvelder)

52' Christof Smekens
    20' Jari Dierickx
    15' Christof Smekens
    64' Dario Van Spittael
    25' Yentl Van De Velde
    77' Christof Smekens
    33' Jonas Rogge
    25' Jari Dierickx
    03' Marco De Troyer
    90' Nick De Smit
    53' Stijn Tachelet
    51' Mathieu De Bondt
    27' Dario Van Spittael

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KV Sint-Gillis. Hoewel het een sterke wedstrijd speelde verloor het met 3-2.

Vrasene nam een sterke start, maar kende geen succes in de afwerking. Na 10’ kon Van Spittael thuisdoelman De Dyn omspelen, maar de bal werd nog voor de lijn gered. Een minuut later had Cheikh een prima actie in huis, maar hij trapte de bal vanuit een scherpe hoek voorlangs. De thuisploeg had nog niets laten zien maar klom op het kwartier wel op voorsprong. Nadat Bettens een schot keerde met de vuisten zorgde Smekens in de rebound voor de 1-0. 5’ later wist Sint-Gillis de score zelfs te verdubbelen. Na een vrije trap van Van Houts kon Dierickx de 2-0 tegen de touwen koppen. In de 26’ kreeg Vrasene een strafschop na een fout op Maes. Van De Velde twijfelde niet en zorgde van op de stip voor de 2-1. Net voor de rust mocht Smekens nogeens uithalen, maar doelman Bettens kwam goed tussenbeide.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de gelijkmaker, maar in de 62’ kreeg het opnieuw het deksel op de neus. Na een fout van De Bondt ging de bal op de stip, en zorgde Smekens voor de 3-1. In de 62’ was Sint-Gillis opnieuw dicht bij een doelpunt, maar tot 2 maal toe werd de bal op de lijn gered. Het was daarentegen Vrasene dat opnieuw de aansluitingstreffer lukte. In de 65’ kopte Van De Velde een lange voorzet voor doel, waarna Van Spittael voor de 3-2 zorgde. Een minuut later zag De Smit een schot net over doel belanden. Vrasene zette alles op alles voor de gelijkmaker, maar kreeg tegenstand van de leiding.
    Volgend weekend komt SV Zaffelare op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.038833 ] seconds