KFC Vrasene - KVVE Massemen

71' Van De Vijver Steven
    46' De Pelsmaeker Michiel
    52' De Backer Kevin

KFC Vrasene heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen met 4-1 gewonnen van KVVE Massemen. Vrasene klom al vroeg op voorsprong maar nog voor de rust maakten de bezoekers nog gelijk. In de tweede helft kwam Vrasene sterker uit de kleedkamers en diepte het de score verder uit.

Al na 4’ lukte Vrasene de openingstreffer. Heyrman gooide de bal voor doel waarna Verschueren hem in één tijd voorbij doelman Reybrouck trapte (1-0). Voor het eerste gevaar van de bezoekers was het wachten tot de 11’. Een vrije trap van S. De Lassasie werd naast doel getrapt door Bequé. Iets voor het halfuur kon Verbeke zich doorzetten maar zijn poging strandde op de bezoekende doelman. In de 37’ werd doelman Bettens gewisseld na een bloedneus. Buyck nam zijn plaats in maar kwam in de 38’ ongelukkig foutief tussen op Lenssens, waarna Massemen een strafschop kreeg. De Lassasie twijfelde niet en trapte de gelijkmaker tegen de touwen (1-1).

In de tweede helft kwam Vrasene als beste ploeg uit de kleedkamers. Al na 3’ bezorgde Verschueren de bal tot aan de verste paal, maar Verbeke kon hem niet in doel tikken. In de 56’ was het wel raak. Verschueren kon zich doorzetten waarna hij de bal onder Reybrouck in doel trapte (2-1). 10’ later verscheen ook Verbeke alleen voor doel, maar deze keer kwa Reybrouck goed tussenbeide. In de 85’ haalde Verschueren opnieuw uit op doel, deze keer had Reybrouck al iets meer moeite. Kort voor affluiten werd de ingevallen Meul alleen op doel gestuurd door Verbeke, waarna die de 3-1 kon binnenleggen. In de toegevoegde tijd trapte Reybrouck de bal tegen Verschueren, waarna hij met zijn derde van de avond de 4-1 eindstand tegen de touwen kon leggen.

Zondag 20 augustus 2017 om 16:00
    Beker van Oost-Vlaanderen