KAV Dendermonde - KFC Vrasene

Wedstrijddatum: zondag, 28 augustus 2016

KFC Vrasene heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 4-0 verloren op het veld van KAV Dendermonde. De thuisploeg nam de bovenhand en diepte de score verder uit na een rode kaart voor Vrasene.

Al in de 13’ was Baetens dicht bij de openingstreffer maar zijn kopbal strandde op de lat. Een minuut later kon Meert zich vrijkappen, deze keer werd zijn poging gekeerd door Bettens. Langs de overkant was het Verbeke die voor het eerste gevaar zorgde, maar zijn bal op de slof ging net naast. In de 35’ mocht De Schepper van dichtbij uithalen maar zijn poging ging over doel. Een minuut later was het dan toch raak voor Dendermonde. Na een knappe één-twee trapte De Koker de bal laag in de verste hoek (1-0). Vrasene reageerde met een schot van Meul, maar dat belandde op de buitenkant van de paal. Net voor de rust kon De Man zich doorzetten, maar ook zijn poging strandde tegen de staak.

Al vroeg in de tweede helft kon de thuisploeg de score verdubbelen. Meert speelde zich vrij en kon de 2-0 in de 51’ in doel trappen. 10’ later was Dendermonde opnieuw dicht bij een treffer, maar deze keer werd een kopbal op de lijn gered. In de 63’ werd Vereecken neergetrokken maar hij kreeg zelf een rode kaart voor een vermeende revanche. Foutief ingeschat door de scheids maar toch moest Vrasene met 10 verder. Dendermonde kreeg vrij spel en kreeg verschillende kansen om de score verder te doen uitlopen. In de 70’ belandde het schot van Baetens op de paal, maar Meert kon de rebound in doel leggen (3-0). 5’ later zette De Man de 4-0 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene zijn eerste thuiswedstrijd tegen KVVE Massemen. Supporters op post!

Zondag 22 oktober 2017 om 15:00

KFC Moerbeke