KFC Vrasene - KFCH Sinaai

40' Praet Toon
    43' Bettens Marijn
    52' Verbeke David

KFC Vrasene heeft dit weekend een verdiende overwinning geboekt tegen KFCH Sinaai. Het won met ruime 3-0 cijfers, de score had echter nog hoger kunnen oplopen.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de bezoekers, maar nadat Demeuricy de bal in de voeten kreeg trapte hij de bal ruim naast doel. Veel kansen vielen er in de eerste helft niet te noteren, de eerste echte grote kans voor Vrasene was direct raak. In de 24’ had Bettens een knappe actie in de voeten. Zijn lage voorzet werd door Praet met een hakje verlengd tot bij Verbeke, die de 1-0 van dichtbij in doel kon knallen.

De meeste kansen vielen in de tweede helft te noteren. In de 59’ kon Verschueren zich alleen doorzetten. Zijn schot werd in eerste instantie nog afgeweerd door doelman Jacobs, maar dwarrelde uiteindelijk toch in doel (2-0). Langs de overkant haalde Poppe in de 76’ uit op doel, maar zijn schot ging voorlangs. 2’ later belandde een lange voorzet in de voeten van Verschueren, maar die trapte de bal tegen de verste paal. In de 79’ was het wel opnieuw raak nadat Verbeke een afgevallen bal tegen de netten kon knallen (3-0). De ingevallen Salembier kopte een hoekschop net over doel, maar de beste kansen waren nog voor Vrasene. Verschueren verscheen oog in oog met Jacobs, maar wipte de bal net over doel. Ook Bettens mocht alleen op doel afgaan, maar nadat hij Jacobs had omspeeld trapte hij de bal vanuit een scherpe hoek tegen de verste paal.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Heikant Zele. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk