Sparta Waasmunster - KFC Vrasene

Wedstrijddatum: zondag, 19 februari 2017

55' Meul Dante

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan 0-0 op het veld van Sparta Waasmunster. In een ondermaatse wedstrijd kon geen van beide ploegen aanspraak maken op de overwinning.

Vrasene nam de beste start en kreeg binnen de eerste 5’ twee goede kansen. In de 3’ werkte Van Isterdael de bal van dichtbij over doel, en 2’ later kon Verschueren een lage voorzet van Keymolen net niet in doel tikken. De wedstrijd ging op en neer maar kansen kwamen er amper. Net voor de rust kon Cattrysse zich doorzetten, maar zijn gekraakt schot ging naast doel.

Ook in de tweede helft viel er weinig te beleven. In de 64’ haalde Meul uit op doel op aangeven van Van Puyvelde, maar de bal belandde van dichtbij over doel. Langs de overkant stond Bettens klaar om een vrije trap van Cisse onschadelijk te maken. In de 78’ kon Cattrysse van dichtbij uithalen op doel, maar ook nu had Bettens een uitstekende redding in huis. Net voor affluiten mocht de ingevallen Marijn Bettens nog alleen op doel afgaan, maar uiteindelijk ging de bal er niet in.
    Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, het weekend daarna komt KFCH Sinaai op bezoek. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk