SKL Doorslaar - KFC Vrasene

75' Symoens Nilay
    images/com_joomleague/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    88' Vereecken Killian

KFC Vrasene heeft dit weekend een punt gepakt op het veld van SKL Doorslaar. Met een uiterst jong elftal kwam het in de eerste helft op een dubbele voorsprong. In de tweede helft kwam de thuisploeg sterk uit de kleedkamers, en maakte het de achterstand in extremis ongedaan.

De thuisploeg ging het best van start en kreeg op het drassige veld de eerste kansen. Schoten van Mbayo en Cloostermans werd beiden gekeerd door doelman Bettens. Op het kwartier kon Meul uithalen maar zij schot belandde naast doel. Enkele minuten later kon Meul de bal doorkoppen tot bij Verschueren. Die verscheen alleen voor doel en zette de 0-1 op het scorebord. In de 24’ was het opnieuw raak voor Vrasene. Een hoekschop van Verhelst werd door Tachelet tegen de touwen gekopt (0-2). Doorslaar kreeg in de 39’ een dubieuze strafschop na een fout op Mbayo. Die zette zich achter de bal maar trapte hem tegen de buitenkant van de paal.

In de tweede helft was de eerste kans voor Vrasene. Een lange bal van Verhelst werd door doelman Van Kerckhove vanonder de lat getikt. De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en lukte in de 53’ de aansluitingstreffer. Met een schot uit de draai trapte Oulichki de 1-2 in de verste hoek. Doorslaar kreeg hierna enkele uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar Bettens speelde een uitstekende partij. In de 57’ bracht hij tot 2 maal toe redding op een kopbal van Blancquaert. In de 70’ trapte Chergui een vrije trap binnen het kader, maar Bettens was er op tijd bij. Een minuut later kon Blancquaert van dichtbij uithalen, maar ook nu lag Bettens goed plat. In de 85’ mocht Blancquaert het nog maar eens proberen, deze keer bracht Heyrman redding op de lijn. Vrasene leek de drie punten mee naar huis te nemen, tot de ref in de toegevoegde tijd een strafschop toekende aan de thuisploeg. Vereecken kreeg een tweede gele kaart onder de neus geduwd en mocht gaan douchen. Laureys zette zich achter de bal en trapte de billijke gelijkmaker via de lat in doel.
    Volgende speeldag wordt afgewerkt op zondag, dan komt KFC Moerbeke op bezoek. Supporters op post!

Woensdag 19 december 2018 om 20:00
    Hofman Sport Cup