KFC Vrasene - HO Kalken

25' Praet Toon
    69' Keymolen Mathias
    60' Vermeerschen Wim

KFC Vrasene heeft het jaar gestart met een uitstekend resultaat. 3-1 werd het tegen leider HO Kalken. De bezoekers klommen in de eerste helft op voorsprong, maar Vrasene keerde het tij in een knappe tweede helft.

In een evenwichtige eerste helft ging het spel in eerste instantie op en neer. In de 21’ ging Bettens goed plat op een schot van Ghijselinck. Op het halfuur lukten de bezoekers toch het openingsdoelpunt. Een kopbal van Ghijselinck werd in eerste instantie gered door Bettens, maar De Munnynck kon de rebound tegen de touwen werken (0-1). Kort voor de rust was Kalken opnieuw dicht bij een doelpunt, maar na een tussenkomst van Bettens trapte De Beule de bal over een leeg doel.

In de tweede helft kwam Vrasene als een speer uit de kleerkamers. Onmiddellijk na de aftrap trof Meul de paal. In de 48’ was de gelijkmaker dan toch een feit. Een hoekschop van De Langhe werd aan de tweede paal door Vereecken in doel gewerkt (1-1). In de 62’ mocht Verschueren alleen op doel afgaan, maar nadat hij doelman Baele had omspeeld werd de bal op de lijn gered door Ghijselinck. Op de daaropvolgende corner was het wel raak. De Langhe trapte de bal tot aan de eerste paal, waar hij via een bezoekend verdediger in doel ging (2-1). 2’ later mocht Verschueren alweer alleen op doel afgaan, maar deze keer bracht Baele redding. Kalken wist van geen hout pijlen maken, uiteindelijk werd het zelfs nog 3-1. In de 79’ verscheen Meul oog in oog met Baele, maar die bracht in eerste instantie nog redding. De daaropvolgende hoekschop werd voor de derde keer tegen de touwen gewerkt, deze keer door Keymolen. De ingevallen Verbeke dreigde nog met een vluchtschot, maar dat viel net over doel.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SKL Doorslaar. Supporters op post!

Zaterdag 4 mei 2019 om 20:00
    2e ronde eindronde