KFC Vrasene - Sparta Waasmunster

34' Van Bossche Jacques
    35' Van De Vijver Steven
    68' Meul Dante

KFC Vrasene is dit weekend opnieuw niet verder geraakt dan een gelijkspel, dit keer werd het 1-1 tegen Sparta Waasmunster. Vrasene kreeg net als vorige week de kansen op de overwinning, maar ook nu stond het doelkader in de weg.

Al in de 1’ kreeg Verbeke een uitgelezen kans om de score te openen. Op aangeven van De Gezelle trapte hij de bal voorlangs. Enkele minuten later mocht Verbeke het opnieuw proberen, deze keer bracht doelman Peelman redding op zijn kopbal. In de 25’ kon De Langhe zich doorzetten, maar de uitgekomen Peelman kwam opnieuw goed tussenbeide. 3’ later probeerde De Langhe het opnieuw, deze keer werd zijn poging net voorlangs gewerkt door de bezoekende doelman. Langs de overkant kende Waasmunster meer succes. In de 33’ bracht Bettens redding op een schot van Van Bossche, maar die kon de rebound wel in doel leggen (0-1). Kort voor de rust kon Verbeke zich vrijdraaien, maar zijn schot strandde in de buitenkant van de winkelhaak.

Vrasene ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker, maar kende ook nu weinig succes in de afwerking. In de 50’ belandde een poging van De Langhe op de paal. Langs de overkant bracht Bettens redding op een schot van Vertenten. In de 74’ haalde Kaplan uit op doel, maar zijn poging viel op de dwarsligger. In de 80’ was het dan toch raak. Een voorzet van Tachelet viel in de voeten van Kaplan, die de gelijkmaker tegen de touwen werkte. 5’ later waagde Kaplan opnieuw zijn kans, maar opnieuw vloog zijn afstandsschot op de lat. Vrasene zette nog een slotoffensief op poten maar kreeg de bal niet meer in doel.
    Volgend weekend trekken we naar KFCH Sinaai. Supporters op post!

Zaterdag 4 mei 2019 om 20:00
    2e ronde eindronde