KFC Vrasene - SK Lochristi

40' Vervaet Pieter
    90' Ponnet Tom
    33' Vervaet Pieter

KFC Vrasene heeft ook in de terugwedstrijd een knappe overwinning geboekt tegen kampioen SK Lochristi. Een gretiger Vrasene liep vlot uit in de tweede helft, pas in de slotseconden lukten de bezoekers de aansluitingstreffer.

Al in de 4’ was Vrasene dicht bij het openingsdoelpunt. Een lage voorzet van Vervaet kwam tot bij Verbeke, maar doelman Baert redde de lage poging met de voeten. Ook Lochristi kreeg in de 10’ een reuzekans om de score te openen. Ponnet verscheen oog in oog met Bettens maar prikte de bal net naast. In de 12’ was het dan toch raak. Baetens ging onder de bal door waarna Matthynssens de 1-0 vrij in doel mocht trappen (1-0). Nog voor de rust kon Vrasene de score verdubbelen met een bijna identiek doelpunt als in de heenwedstrijd. Vervaet werd in de 40’ alleen op doel gestuurd waarna die de 2-0 binnen kon prikken.

De tweede helft was bijna een maat voor niets. Het spel ging over en weer zonder echte grote kansen. In de 79’ nam De Waele de bal in een tijd op de slof maar zijn poging ging naast. In de toegevoegde tijd lukte Ponnet nog de aansluitingstreffer nadat hij de bal onder Bettens in doel kon schuiven (2-1).
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen op het veld van HO Kalken. Supporters op post!

Zondag 25 augustus 2019 om 16:00
    Vriendschappelijk