KFC Vrasene - SK Grembergen

43' Van Houte Pieter
    47' Clapdorp Gregory
    28' Heyrman Bart

KFC Vrasene heeft dit weekend een 3-2 overwinning geboekt tegen SK Grembergen. Het liep in een sterke eerste helft uit tot 3-1, een snelle aansluitingstreffer in de tweede helft hield de spanning in de wedstrijd.

Vrasene startte sterk en klom al in de 1’ op voorsprong. Na een misverstand in de bezoekende verdediging kon Matthynnssens de 1-0 in doel koppen. 3’ later was het weer bijna raak, deze keer strandde de kopbal van De Groof op aangeven van Vervaet op de onderkant van de dwarsligger. In de 7’ devieerde De Groof een lage vrije trap van Vervaet op de bezoekende doelman, en Vervaet trapte een afvallende bal op de vuisten van De Kuyper. Voor het tweede doelpunt was het uiteindelijk wachten tot de 18’. Een voorzet van Joris werd door Keymolen teruggekopt tot bij Vervaet die op zijn beurt de bal in doel kon koppen (2-0). Vrasene bleef de betere ploeg maar kort voor de rust kon Van Houte de aansluitingstreffer in doel leggen (2-1). Vrasene reageerde onmiddellijk en liep in de 44’ alweer verder uit. Een hoekschop Van Matthynssens viel in de kluts en werd door Keymolen in doel gewerkt (3-1).

Al vroeg in de tweede helft kon Grembergen opnieuw milderen. Een lage voorzet van Clapdorp werd door Van De Vyver in eigen doel gewerkt (3-2). Grembergen ging op zoek naar de gelijkmaker maar ook Vrasene lag op de loer. In de 73’ haalde Clapdorp uit met een vluchtschot maar zijn poging ging naast. Doelpunten vielen er echter niet meer waardoor Vrasene de drie punten thuis houdt.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SK Lochristi. Supporters op post!

Woensdag 14 augustus 2019 om 19:30
    Vriendschappelijk