KFC Vrasene - SK Grembergen

48' Quintelier Stijn
    61' Malfliet Sander
    66' Van Uytvange Kris

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw een driepunter gepakt, deze keer ging SK Grembergen voor de bijl. De bezoekers klommen op voorsprong, maar nog in de eerste helft keerde Vrasene de achterstand om tot een voorsprong.

Het eerste gevaar kwam van Vrasene, maar doelman Smekens duwde het schot van Van Hiel in hoekschop. Langs de overkant kwam Grembergen in de 20’ op voorsprong nadat Malfliet hoger sprong dan Van Buynder en zo de bal in doel kon koppen. De voorsprong was van korte duurt, want in de 32’ vond Vrasene al de gelijkmaker. Een voorzet van Van De Vyver werd door Van De Velde over doelman Smekens in doel gelegd. Diezelfde Van De Velde lukte in de 42’ ook de 2-1. Nadat hij naar binnen kapte trapte hij de bal knap in de verste hoek in doel.

Al vroeg in de tweede helft kreeg Vrasene een strafschop na een trekfout op Van Hiel. Cheikh zette zich achter de bal maar trapte hem naast doel. In de 55’ kreeg Cheikh opnieuw een enorme kans om de score verder uit te diepen, maar nadat hij de bal van zeer dicht voor doel in de voeten kreeg, trapte hij hem over doel. Grembergen nam risico’s maar Vrasene kon hiervan geen gebruik maken. In de 81’ zag Quintelier een vrije trap net over doel belanden. Grembergen zette alles op alles en was in de 89’ nog dicht bij de gelijkmaker. Clapdorp haalde uit op doel, maar de bal strandde op de lat.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KV Sint-Gillis. Supporters op post!

Zaterdag 20 oktober 2018 om 19:30

HRS Haasdonk